BOĞAZİÇİ KOLEJİ

TEKNO FİRST PROJE YARIŞMASI

BİLİMİN IŞIĞINDA

Boğaziçi Kolejinde Projeler Yarışacak                               

İyi ve nitelikli bir lise eğitimi için arayış içerisinde olan öğrencileri Özel Batman Boğaziçi kolejine bekliyoruz. Okulumuz elektrik elektronik ve sivil havacılık ulaştırma hizmetleri alanları ve dallarında nitelikli eğitim kadrosu ve uzman öğretmenleri ile eğitim vermektedir. Bölgede açılan ilk ve tek havacılık meslek lisesiyiz. Havacılık meslek liselerinde teorik ve pratik eğitim alan gökyüzü tutkunu gençler, özellikle Kabin Memuru ve Sivil Havacılık bölümünü tercih ediyor. Sivil Havacılık alanından mezun olan Özel Batman Boğaziçi Koleji mezunlarımızın büyük bir bölümü kendi alanları ile ilgili ön lisans bölümlerine yerleşmektedirler. Tecrübeli kadromuz ve olanaklarımız sayesinde lisemizden mezun olan öğrencilerimize iş yeri açma belgesi, üniversite sınavına ek yerleştirme puanı, etkinlikler, sertifikalar gibi birbirinden değerli imkânlar sunmaktayız. Ayrıca okulumuzun anlaşmalı olduğu birbirinden değerli üniversiteler sayesinde akademisyenlerle tanışma, üniversite gezileri sağlama, eğitimin duayen isimleri ile seminer düzenleme, anlaşmalı olduğumuz kardeş özel üniversitelere kayıt esnasında ekstradan indirim sağlama imkanları sunmaktayız. Okulumuz bünyesinde 9.sınıftan başlamak üzere dil ağırlıklı sınıflar ile üniversite sınavlarına hazırlanan sınıflarımız bulunmaktadır. Bütün öğrencilerimizin kayıt tarihinden itibaren SGK sigorta girişleri yapılmaktadır

Birçok konuda ilkleri ve yenilikleri gerçekleştiren Özel Batman Boğaziçi Koleji, bu geniş imkânlara ek olarak da Batman Üniversitesi ile işbirliği içerisinde her yıl geleneksel olarak yapılacak Tekno First Bilimsel Araştırma ve Yaratıcılık Yarışması ile Batmanlı öğrencilere fikirlerini duyurabilmeleri ve uygulayabilmeli için olanak sağlıyor. Günümüz gençliğinin bilimsel düşünme ve uygulamaya koyma yetisini canlı tutarak kendilerini geliştirme, temel ve uygulamalı bilimlere olan ilgilerini arttırma ve bilime meraklı gençlerin yolunu açarak geleceğin bilim insanlarını yetiştirme arzusuyla düzenlediğimiz proje yarışması küçük mucitlerini bekliyor. Bu yarışma ile öğrenciler, sürece erken yaşlarda başlayıp araştırma yapmanın keyfini tadarak kendilerini ve yaşadıkları evreni tanıma imkânı bulacaklardır.

Dereceye giren projelerin ödüllendirileceği yarışmanın jüri üyeliğini Batman Üniversitesi Akademisyenleri yapacak. Tekno First Bilimsel Araştırma ve Yaratıcılık Yarışmasına Batman il ve içlerindeki tüm 7. Ve 8. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Batman’daki tüm öğrencileri yarışmaya devam eden okul müdürü Sait BATTİ “yarışma ile ilgili tüm detaylara www.bogazicikoleji.net.tr adresinden ve okul müdürlüklerinden ulaşabilirsiniz.” Dedi.

BİZE ULAŞIN

Şafak Mah. Ahmet Arif Bulvarı 131 / 1 BATMAN / MERKEZ
+90 555 148 72 72
+90 488 212 22 21
© 2018 Boğaziçi Koleji