BOĞAZİÇİ KOLEJİ

Bölgenin ilk ‘Havacılık’ okulu Batmanda

BOĞAZİÇİ KOLEJİ

https://batmangazetesi.com.tr/haber/12494/bolgenin-ilk-havacilik-okulu-batmanda.html

Bölgenin ilk ‘Havacılık’ okulu Batmanda

Bölgede havacılık alanında ilk özel kampus olma özelliği taşıyan Özel Batman Boğaziçi Koleji nihayet açılıyor.

Anasayfa  EĞİTİM  Bölgenin ilk ‘Havacılık’ okulu Batmanda

Bölgenin ilk ‘Havacılık’ okulu Batmanda

 

 

BU KOLEJ UÇURUYOR!

 Yılmaz Grup Özel Eğitim- Öğretim  tarafından  Batman Merkez Şafak mahallesinde  2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hizmet verecek olan, Türkiye’de ulusal ve uluslararası havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu personeli yetiştirerek, Bölgede alanında ilk Özel Kampüs okul olma özelliğini taşıyan Özel Batman Boğaziçi Koleji öğrenci kayıtlarına başladı.  Havacılık sektörüne yeni bir soluk getirecek olan, Özel Batman Boğaziçi Koleji Sınıf, Atölye, Hangar, Sosyal ve Sportif tesisleri ile benzer eğitim kurumlarından farklılık gösteriyor.

CİDDİ YATIRIMLAR SONUCU KURULDU

Bir çok yatırıma imza atan Yılmaz Grup Kurucusu Mehmet Ali Yılmaz, geleceğin mesleği olan ve Havacılık sektörüne kalifiye eleman yetiştirecek Özel Batman Boğaziçi Koleji’nin bu anlamda önemli bir hizmet vereceğini söyledi. Yılmaz; “Küresel alanda hızla büyüyen havacılık sektörü, araç ve hizmet çeşitliliği açısından büyük bir iş hacmi oluşturuyor. Ülkemizin de en büyük söz sahibi olduğu havacılık sektöründe ciddi yatırımlar yapılıyor. Büyümeye paralel olarak sektör yatırımları ülkemizde de ciddi yol almış durumda. Özellikle ülke markalarımız ve dünyaca tanınmış markalar üretim, ulaşım yatırımlarını ülkemize kaydırmaya başlamış durumda. 3. Havalimanı ile birlikte ortaya çıkacak ihtiyaç ise tahmin edilenin çok üzerinde olması muhtemel görünüyor. Yetkin ve belirli şartlarda eğitimini tamamlamış sektör deneyimine sahip insan kaynağının yerli ve milli imkanlar ile oluşturulması amacıyla Özel Batman Boğaziçi Koleji olarak eğitim-öğretim yatırımı yapmayı uygun gördük” dedi.

“KOLEJİN AVANTAJLARI ÇOK…”

Okulun Sivil havacılık alanında öğretim vereceğini aktaran M.Ali Yılmaz, okul mezunlarının uygun programlara ek puan alarak, avantajlı ve diğer alanlarda da  hak kaybına uğramadan yerleşme imkanına sahip olabileceklerinin de altını çizdi. Yılmaz: “Okulumuz Şafak mahallesinde Sınıf, Atölye, Hangar, Sosyal ve Sportif tesisleri benzer eğitim kurumlarından farklı, Ulusal ve Uluslar arası havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu personeli yetiştirecek ve Bölge'de alanında ilk Özel Havacılık Kampüs'ü olma özelliğini taşıyacak. Özel Batman Boğaziçi Koleji öğrencileri sadece sektörel eğitim almakla kalmayıp, kendini alanlarında uzman dil eğitim kuruluşları ile yapılan protokoller dahilinde sektörün ihtiyacı olan en az iki yabancı dil eğitimini  uluslararası standartlara uygun bir şekilde en iyi derecede almış olacaklar. Özel Batman Boğaziçi Koleji'nde öğrenim gören öğrenciler alan eğitimlerinin yanı sıra bir üst okula Üniversite ve Meslek Yüksel Okullarına donanımlı bir şekilde hazırlanıp alanlarına uygun programlara ek puan alarak avantajlı ve diğer alanlarda da hak kaybına uğramadan yerleşme imkanına sahip olacaklar”

SAYGIN KURUMLARDA İŞBAŞI İMKANI

Üniversite akademik eğitimi ile kariyer basamaklarında yükselmek veya teknisyen sıfatıyla aranılan nitelikleri taşımakla kendisinin tercih edeceği seçkin ve saygın işletmelerde iş başı yapma olanaklarını kullanabileceklerini sözlerine ekleyen Yılmaz Grup Kurucusu Mehmet Ali Yılmaz, “Yine sektörün küresel alanda geniş bir saha ve pazara yayılmış olması nedeniyle sadece ülkemiz sınırları içinde değil uluslararası kuruluşlarda da çalışma imkanları sunuyor.Özel Batman Boğaziçi Koleji olarak başta ülkemiz ve sonrasında ilimizin genç nüfusunu dünyanın saygın bir alanı ile tanıştırmaktan gurur duyarız. Bu alanda iş ve istihdam oluşturmada siz değerli basına, destek veren kamu ve özel kuruluşlarına yönetim kurulu ve çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz” diye konuştu. (Mehmet İslamoğlu)

Etiketler:

BİZE ULAŞIN

Şafak Mah. Ahmet Arif Bulvarı 131 / 1 BATMAN / MERKEZ
+90 555 148 72 72
+90 488 212 22 21
© 2018 Boğaziçi Koleji